Panu Kangas


Panu Kangas on 23-vuotias musiikkiteatteriin erikoistunut näyttelijä/laulaja. Panu on kotoisin Helsingistä, jossa innostui musiikkiteatterista toimivassa Skene-musiikkiteatterikoulussa. Hän edusti viimeistä vuosikurssia, joka valmistui LAMK:n musiikkiteatterilinjalta ja valmistui keväällä 2016.

Tällä hetkellä Panu toimii Lahden Kaupunginteatterilla siviilipalvelusmiehenä. Hän tekee siellä parhaillaan Malcomin roolia Housut Pois -musikaalissa ja on ollut mukana myös musikaaleissa Chicago (Fred Casely) ja Myrskyluodon Maija (Jan-Erik). Panu oli myös mukana Kansallisteatterin musiikkinäytelmässä Slava! Kunnia.

Suomen satavuotinen taival itsenäisenä valtiona on vaikuttava saavutus ja Panu on ylpeä saadessaan kutsua itseään suomalaiseksi. Hän arvostaa hyvinvointivaltiomme periaatteita, joiden hedelmistä on itsekin päässyt nauttimaan, esimerkiksi koulutuksen ja terveydenhuollon muodossa. Panu on hyvin iloinen siitä, että pääsee juhlistamaan satavuotiasta Suomea kulttuurin keinoin! Ja mikä voisikaan olla hienompi aihe sen juhlistamiseksi, kuin ihanat naiset ja heidän huikea oikeustaistonsa.

« Palaa takaisin