Outi Keskevaari


Outi on lähtöisin maalta, nykyisin mopoilee harjoituksiin Lahden Metsämaalta. Hän on koulutukseltaan toimittaja, mutta on tehnyt pääasiassa käsikirjoittajan töitä jo reilut 10 vuotta. Suurin osa Outin työstä on tosi-tv:n tekemistä, mutta hän on käsikirjoittanut myös tv-fiktiota, muun muassa Syke-sarjaa, sekä kaksi pitkää elokuvaa. Ensimmäiset näytelmänsä Outi kirjoitti jo parikymmentä vuotta sitten Orimattilan Teatterille.

Viimeisimpiä Outin töitä ovat olleet sairaalasarja Sykkeen 4. tuotantokauden jaksot 8-9, seikkailusarja Heroes of the Baltic Sea, tosi-tv-sarja Alanyan sankarit ja realitykilpailu Suomen Huippumalli haussa. Näytelmäpuolella Laukesin kesä 2016 Mökkinaapurit ja Orimattilan Teatterin kesä 2016 Puhtaat valkeat lakanat.

Outi on jälleen mukana sillä Laukes on ammattiteatteri, jonka kanssa on mahtavaa tehdä yhteistyötä. Tämän vuoden ohjaaja Tommi Kainulainen on Outista maailman paras ja Outin hyvä ystävä. Aihe on lisksi loistava (koska hän keksi sen itse, toim.huom.). Outilla on kolme eläinsuojeluyhdistyksestä adoptoitua kissaa. Niiden nimet ovat Jytky, Jallu ja Jurri.

« Palaa takaisin