Kaikki laulaa Karirannassa

Kesäinen yhteislaulutapahtuma

musikaalien tahtiin

Su 16.6.2019 klo 15


Huippusuosittu Allsång nyt ensi kertaa Lahdessa!

Tule mukaan laulamaan rakkaimpia musikaalisäveliä Lahden uuden kesäteatterin, Uuden Lahden ja Radio Voiman kanssa!

Mitä olisi lahtelainen kesä ilman Laukesia ja musiikkiteatteria? Tai kesä iloista yhteislauluhetkeä? Päätimme juhlan kunniaksi yhdistää nuo kaikki kolme! Vaikka Laukes onkin edelleen esitystauolla, ei se estä meitä järjestämästä jotain yhteistä mukavaa - ja vieläpä ilmaiseksi! Kaikki laulaa Karirannassa on Laukesin, Uuden Lahden ja Radio Voiman yhteisponnistus - tule mukaan laulamaan rakkaimpia lauluja niin suosikkimusikaaleista kuin Laukesin tuotannoistakin.

Laulattajina toimivat Lahden uuden kesäteatterin omat tähdet Mikael Saaren johdolla. Mukana ovat myös Laukesin kestotähti-komedienne Annamaria Karhulahti sekä Musiikkiteatteri NYT:stäkin tutut Anni Kajos ja Panu Kangas. Tapahtuman juontajaksi on lupautunut Salkkaritähti ja Laukesin Cats-musikaalin Grizabellanakin kunnostautunut iki-ihana Kirsi Ståhlberg. Nyt otetaan Skansenin Sanna Nielsenistä mittaa!

Laukes All Stars -orkesteria johtaa perinteiseen tapaan kapellimestari Asko Turkia.


Sinä päätät mitä lauletaan!

Ja mitä sitten lauletaan? No, sen päätät suurelta osalta Sinä! Voit toivoa alla olevalla SurveyMonkeyn lomakkeella juuri sitä musikaalikappaletta jonka ollet aina halunnut laulaa. Sitä, jota olet teatterissa puoliääneen mukana hyräillyt - tai sitä jota et koskaan ole vielä kuullut tai päässyt laulamaan "livenä". Jokainen solistimme varmasti esittää soolona oman suosikkikappaleensa, mutta pääosa on tällä kertaa yleisöllä. Reiluun tuntiin mahtuu paljon laulettavaa niin klassikko- kuin uudemmistakin musikaaleista.

Äänentoistosta vastaa tuttuun tapaan Laukesin peruskallio, Tommi Raitala. Yhteislauluelämyksen tuottavat Marjo Leppä, Petra Leino ja Juha Pihanen. Laulujen sanat hoitaa suurelle videotaululle TopLine Median tiimi Erja Hakkaraisen johdolla.


Tilaisuuden kesto 1h 20min, ei väliaikaa

Karirannan kesäteatteria ei ole katettu, eli pukeuduthan sään mukaan!


Mitä Sinä haluat laulaa?

Voit esittää toiveesi alla olevalla lomakkeella. Eniten suosiota saaneet laulut pääsevät varmasti listalle, ehkä pari yllätystäkin.