Anni Kajos


Anni Kajos on Helsingistä kotoisin oleva 25-vuotias laulaja ja näyttelijä. Hän on valmistunut Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta syksyllä 2014. Tällä hetkellä Anni näyttelee Lahden kaupunginteatterin musikaalissa Housut Pois, toimii laulusolistina Millie Jean -yhtyeessä, ääninäyttelee ja on musiikkiteatteri-improvisaatioryhmä Täpäräteatterin jäsen.

Annin viimeisimpiä töitä ovat Lahden kaupunginteatterin musikaali Housut Pois (Estelle, understudy Georgie), Laukesin Mökkinaapurit ja Kaikki sanoo tahdon, sekä Lahden kaupunginteatterin musikaalit West Side Story ja Hair.

Näin Suomi100 vuonna Annista on erityisen kutkuttavaa olla mukana Laukesin Hyvät siskot musikaalikomediassa. Annista on hienoa päästä tutustumaan siihen maailmaan ja niihin aatteisiin minkä puolesta omanikäisensä naiset taistelivat 100 vuotta sitten. Sadassa vuodessa maailma on muuttunut paljon, mutta tasa-arvo puhuttaa edelleen. Hän uskoo, että esiin voi nousta yllättävänkin ajankohtaisia aiheita. On upeaa, että kesäteatterikomediaa tehdään näin merkittävästä ja tärkeästä aiheesta, ja Anni on innoissaan että saa olla osa sitä.

« Palaa takaisin